Tietosuoja ja tietoturva

Tietosuoja ja tietoturva

Kunnioitamme asiakkaiden, kumppaneiden ja työntekijöiden yksityisyyttä. Meillä on voimassa oleva tietosuoja- ja tietoturvapolitiikka. Tietosuoja- ja tietoturvapolitiikkamme määrittelee ne periaatteet, vastuut, velvoitteet, toimintatavat sekä seurannan ja valvonnan, joita noudatamme tietosuojan ja -turvan toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Tarkemmat tietosuoja ja tietoturva materiaalimme ovat saatavilla pyynnöstä (katso pyynnön esittäminen).

Evästekäytäntömme on esillä erillisessä evästeiden hyväksynnässä.

Pyyntöjen esittäminen

Täytä pyyntöäsi koskeva lomake, ja tuo se henkilökohtaisesti toimipisteen asiakaspalveluun täytettynä ja tulostettuna. Lomakkeita on myös saatavilla toimipisteissä.

Jotta voimme olla varmoja, etteivät henkilötietosi joudu vääriin käsiin eikä niitä käsitellä tai muuteta väärin perustein, varmistamme henkilöllisyytesi kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta esittäessäsi pyynnön.

Tarkastuspyynnöissä tiedot toimitetaan sinulle pyyntöä esittäessä sovitulla tavalla: salatulla sähköpostilla, kirjeellä tai paperitulosteena toimipisteestä. Jos valitsit toimitustavaksi noudon toimipisteestä, asiakaspalvelumme ilmoittaa sinulle, kun kerätyt tiedot ovat valmiit ja voit noutaa ne toimipisteestä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Lomakkeessa tulee määritellä, mihin henkilötietorekisteriin pyyntösi kohdistuu, jotta käsittelemme juuri oikeita, haluamasi tietoja. Apua tähän löydät tietosuojaseloisteista.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö

Tiedon korjaamisvaatimus

Muut pyynnöt lomake