Keski-Uudenmaan Sopimuskoti Ry on Keravalla toimiva yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Sopimuskodin moniammatillinen työryhmä toteuttaa mielenterveyskuntoutujille ja TE-palveluiden asiakkaille kuntoutus- ja tukitoimintaa sekä asumisen palveluita. Sopimuskodin palvelutarjonta koostuu ammattitaidolla tuotetusta kokonaisuudesta, joka sisältää monipuolisia arjessa selviytymiseen, asumiseen, sosiaaliseen kuntoutukseen ja työllistymiseen liittyviä toimintoja. Toimintakeskus ja asumispalvelut sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Keravan Saviolla.

Etsimme yksikönjohtajaa asumispalveluyksikkö Satakieleen vakituiseen työsuhteeseen. Satakieli on pieni ja kodikas 12 paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö.

Toivomme että olet kehitysmyönteinen ja verkostoituva sekä kiinnostunut uusista haasteista muuttuvassa toimintaympäristössä. Soveltuva tutkinto voi olla esim. sairaanhoitaja AMK tai sosionomi AMK. Tehtävään edellytetään vähintään 3 vuoden työkokemusta mielenterveystyöstä ja vähintään 1 vuoden johtamiskokemusta. Arvostamme myös kokemusta työvuorosuunnittelusta, asiakastietojärjestelmän käytöstä, lääkehoidosta (Love) sekä ensiapu- ja hygieniakoulutuksia.

Tarjoamme sinulle työpaikan huippuporukassa, kokeneessa ja osaavassa työryhmässä. Työ sisältää myös osallistumista arjen työhön yhdessä henkilökunnan kanssa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat läsnä jokapäiväisessä työssämme. Yhteisöllisyys, asiakaslähtöisyys, osallisuuden edistäminen sekä asiakkaiden oikeudenmukainen kohtelu ovat perusarvojamme. Sopimuskodin henkilökunta on aidosti sitoutunutta ja työtä tehdään sydämellä.

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden perinteikkäässä organisaatiossa, joka on alallaan arvostettu toimija. Tehtävässä pääset kehittämään uutta ja vahvistamaan toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Pääset mukaan myös Sopimuskodin hallituksen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja toimivan työterveyshuollon.

Palkkaus: koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi ja cv sähköpostitse 25.10.24 mennessä osoitteeseen: hanna.laakso@sopimuskoti.fi. Aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelut jo rekrytoinnin ollessa käynnissä.

Lisätietoja:

Hanna Laakso p. 0505522637 hanna.laakso@sopimuskoti.fi ma-pe klo 8–15.30