Etsimme kehitysmyönteistä ja verkostoituvaa yksikön johtajaa asumisyksikkö Satakieleen vakituiseen työsuhteeseen. Olethan kiinnostunut uusista haasteista muuttuvassa toimintaympäristössä. Soveltuva tutkinto voi olla esim. sairaanhoitaja AMK tai sosionomi AMK. Edellytämme sinulta vähintään 3 vuoden työkokemusta mielenterveystyöstä ja vähintään 1 vuoden johtamiskokemusta.

Arvostamme, jos sinulla on kokemusta työvuorosuunnittelusta ja osaamista lääkehoidosta (Love), hygieniapassi, Ea1 ja asiakastietojärjestelmän käytöstä.Tarjoamme sinulle työpaikan huippuporukassa. Työ sisältää myös osallistumista arjen työhön yhdessä henkilökunnan kanssa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat läsnä jokapäiväisessä työssämme. Yhteisöllisyys, asiakaslähtöisyys, osallisuuden edistäminen sekä asiakkaiden oikeudenmukainen kohtelu ovat perusarvojamme. Sopimuskodin henkilökunta on aidosti sitoutunutta ja työtä tehdään sydämellä.

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden perinteikkäässä organisaatiossa, joka on alallaan arvostettu toimija. Tehtävässä pääset kehittämään uutta ja vahvistamaan toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Pääset mukaan Sopimuskodin hallituksen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja toimivan työterveyshuollon.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Lähetä cv ja hakemuksesi sähköpostitse 12.2.2023 mennessä osoitteeseen: hanna.laakso@sopimuskoti.fi

Lisätietoja:

Helena Lähteenlahti p. 0407447068 helena.lahteenlahti@sopimuskoti.fi ma-pe klo 12 – 15.30

Hanna Laakso p. 0505522637 hanna.laakso@sopimuskoti.fi ma-pe klo 8 – 15.30