Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle, etsimme kehitysmyönteistä ja verkostoituvaa TOIMINNANJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempia näyttöjä tavoitteellisesta johtamisesta ja organisaation / palvelujen kehittämisestä.


Tarjoamme sinulle työpaikan huippuporukassa! Toimintaamme ohjaavat arvot ovat läsnä jokapäiväisessä työssämme. Yhteisöllisyys, asiakaslähtöisyys, osallisuuden edistäminen sekä asiakkaiden oikeudenmukainen kohtelu ovat perusarvojamme. Sopimuskodin henkilökunta on aidosti sitoutunutta ja työtä tehdään sydämellä.
Toiminnanjohtaja vastaa Sopimuskodin koko henkilöstön johtamisesta, sekä toiminnan kehittämisestä. Sinulla on kykyä löytää uudenlaisia toimintamuotoja ja yhteistyömalleja, jotka tukevat toimintamme vaikuttavuutta. Huolehdit, että toiminnassa noudatetaan alan ohjeistuksia ja linjauksia. Toimit myös aktiivisena verkottujana ja erilaisten kumppanuuksiemme kehittäjänä. Edistät organisaatiomme yhteisöllisyyttä valmentavan johtamisen keinoin sekä luotsaat henkilöstöämme kohti uudistumista, samalla perinteitä kunnioittaen. Annat myös vahvan panoksesi sisäiseen ja ulkoisen viestintään sekä markkinointiin.


Olet taitava henkilöstöjohtaja, joka löytää muiden vahvuudet ja osoittaa osallistavaa johtamistapaa. Pystyt omalla draivillasi ja kehityshakuisuudellasi innostamaan luontevalla tavalla muut mukaan. Painetilanteissa osoitat ratkaisuhakuisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä tilanteiden hallintaa. Liikut joustavasti niin laajempien strategisten kysymysten kuin operatiivistenkin rutiinitehtävien välillä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toiminnanjohtaja on mukana hallitustyöskentelyssä.

Tarjoamme upean mahdollisuuden perinteikkäässä organisaatiossa, joka on alallaan merkittävä ja arvostettu toimija. Tehtävässä pääset kehittämään uutta ja vahvistamaan toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tarjoamme myös hallituksen vahvan tuen, mahdollisuuden työnohjaukseen ja toimivan työterveyshuollon.


Hakemusasiakirjat palkkatoiveineen ja CV toimitetaan 10.9.2021 mennessä osoitteeseen sirkka.vaisto@sopimuskoti.fi
Tervetuloa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antavat
– hallituksen puheenjohtaja Salla Voutilainen (sallamaria.voutilainen@gmail.com) (Työsuhdeasiat)
– toiminnanjohtaja Sirkka Väistö (sirkka.vaisto@sopimuskoti.fi) (Toimintaan liittyvät asiat)
Voit pyytää soittopyynnön sähköpostitse.

Hakemus löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10902837?searchPhrase=toiminnanjohtaja&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1