kuva: Marita Ulmanen

Terveisiä Keravalta, Savion Klondyketalosta. Arvaatko mitä asiaa meillä on? Haluttiin vaan kertoa sinulle, että me päivätoimintalaiset tai Villalaiset kuten me itseämme kutsumme, olemme olleet tosi kilttejä tänä vuonna, myös meidän ohjaajamme on ollut. On sitä auteltu, kun on raukalla ollut jalka niin kipeänä.

Me olemme taas joulun alla tehneet vaikka mitä. Käytiin Sinkassa ja päästiin KUT teatterin revyyseen, se oli sitten hauska. Kävimme myös Tikkurilan Laureassa, jossa opiskelijat järjestivät meille hyvän mielen päivän, laulettiin ja askarreltiin.

Villassa askartelimme maitotölkeistä taloja, teimme ihan oikean joulukylän ja lisäksi erilaisia joulukoristeita ja tietysti joulukortteja. Joulun ajasta me tykkäämme erityisesti, kun joululaulut soi ja saadaan niitä laulaakin. Kiva muuten, kun kävit meidän puurojuhlassamme. Sinnehän sai tulla omaisia ja läheisiä. Oli kiva, kun saimme näyttää heille millainen paikka Villa on, ja mitä kaikkea me täällä päivän aikana teemme. Kyllä ne tykkäsivät ja sanoivat, että on teillä täällä kaikenlaista touhua.

kuvat: Marita Ulmanen ja Tiina Jansson

Kiva kun jaksoit lukea tänne asti ja oikein ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle ja muorille! Tässä muutama joulutoive Villasta:

Lopuksi vielä jouluruno;

Joulu tulee taas, on aika hetken maagisen.

Syöt, juot, katsot itseäsi takaa joulupeilin.

Joulu paras ystävä pienen ihmisen.

Lepoa, stabiili, tyyneys.

Kauhomme aterioita, huomaamme oman varjomme,

kirkas, säteilevä tunteen uuden antaa.

Sillä on joulu taas, ihmisen.

                                                      Ilkka Laitila 2022