Hei! Olen Jari Eronen, aloitin asumispalveluyksikkö Satakielen yksikönjohtajana huhtikuun alussa.  Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK).

Vapaa aikanani harrastan liikuntaa eri muodoissa. Pidän myös paljon musiikista ja laulamisesta. Perinteinen keväinen moottoripyöräkuumekin on taas iskenyt.

Uudet työkuviot asumisyksikkö Satakielessä ovat tuoneet uusia raikkaita tuulia elämääni, onnistumisia ja mukavia uusia tuttavuuksia. Työssäni minua on alusta asti tukenut Satakielen ihana, pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Myös Satakielen asukkaat ovat toivottaneet minut tervetulleeksi ja meillä onkin jo ollut hienoja kohtaamisia heidän kanssaan.

Satakieli antaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden erilaisille äänille ja tunteille, joiden ääressä on joskus hyvä pysähtyä miettimään. Itselleni kevät merkitsee uutta alkua kaikkine mahdollisuuksineen ja toiveineen. Tämä kevät tuntuu aivan erityisen hyvältä.

Aloittaessani työt Keski-Uudenmaan Sopimuskoti Ry:n palveluksessa minulle kerrottiin Sopimuskodin ”hengestä”. Sen olen nyt saanut aistia ihan itsekin. Kaikessa toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys, toivo, merkityksellisyys, yhteisön tuki, jolloin on mahdollista rakentaa tärkeät askeleet yhdessä.

Satakieli tulee myös tulevaisuudessa olemaan vahva ja ammattilaisten ylläpitämä organisaatio, joka tarjoaa mahdollisuuden kohti itsenäisempää tulevaisuutta.

Olen ylpeänä osa tätä osaavaa joukkoa!

Jari

Kuva: Jaana Kupiainen